HTML

Enschede-i élet

Enschedeben töltött erasmus-os hónapok

Friss topikok

  • Roli: És miért kell látnia red light district-et mindenkinek? Részletezd! :D (2008.04.15. 22:51) Amsterdamban
  • gklka: Köszönjük :P A képek jók amúgy :), képriport az rulz. (2008.04.11. 01:33) Bank again
  • gklka: Hát, szerintem azért a BME pár nagyságrenddel szebb :) (2008.04.11. 01:32) Egyetem
  • Roli: Írj már valamit, így hiába csekkolom a blogod! :) Biztos egyfolytában füvezel, azt nem érsz rá. Ez... (2008.03.13. 02:43) Sörváltó
  • Gábor: kössz a linket, de azt az oldalt próbáltam elsőnek. Ezek ilyen custom helyi modellek, de azóta már... (2008.03.04. 05:41) Képek Gábortól :)

Linkblog

Sörváltó

2008.03.03. 20:57 vekony

Roli kérte, hogy írjak a sörváltóról,  hát megteszem, de azért nem akartam írni róla, mert elég hamar alul maradtunk benne, de hát Gábor képei úgy látom eléggé árulkodtak...:)
A szokásos minden keddi erasmusos partin, most rendeztek sörváltót a hollandok. Lehetett nevezni négy fős csapatoknak, vegyesen fiúk, lányok együtt egy csapatban. A  baj csak az volt, hogy egyenes ágú kiesésben ment a játék, és mi az első fordulóban kiestünk...
A szabályok teljesen mások voltak, mint otthon.(Jó persze sört kell inni és gyorsan, de nem mindegy hogyan). Szóval vagyunk négyen egy csapatban és mindenki kap kétszer kétdeci sört egy-egy pohárban, nem lehet hozzányúlni, meg kikevergetni, meg ilyenek. Két csapat feláll egymással szembe. Az első ember elkezdi inni az egyik pohár sörét, aztán ha megitta akkor megérinti a homlokát vele(jelzem ezt sokan nem tették meg, és nem zárták ki őket..., teljes igazságtalanság:) ), aztán lecsapja a poharat az asztalra és akkor kezdi inni a második ember a saját sörét és így tovább. A negyedik ember pedig rögtön egymás után issza a két sörét és így megy vissza a kör az első emberig. A gyöztes csapat továbbjut. Mi összeálltunk négyen magyarok, de hát mint mondtam első körben kiestünk. Persze hozzá kell tenni, hogy egyikönk sem a schönherz kupás sörváltón nevelkedett...
Meséltünk Kornéllal a 100as sörváltóról meg hogy otthon 1 korsóval kell inni, meg hogy mindenki kikeveri a sört és úgy issza, de hát a vereség után nem nagyon emlegettük a dolgot. Na majd ha kijöttök valamikor, akkor megmenthetitek a magyar sörivó becsületet.:)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vekonyn.blog.hu/api/trackback/id/tr49364154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee 2008.03.03. 21:17:57

Up to the Holy War!!!
Unite Brethren, save the souls of our Nation!

Meg ha már ott vagyunk tolunk egy zöldet is. :D

Roli 2008.03.13. 02:43:17

Írj már valamit, így hiába csekkolom a blogod! :)
Biztos egyfolytában füvezel, azt nem érsz rá. Ez rendben is volna, és jobban megértenénk a helyzeted, ha ide is juttatnál belőle. :)
süti beállítások módosítása